Presse   Jobs   Dokumenter   Om MS   Kontakt
dansk english Facebook Twitter

Rejs ud i verden med Global Contact

Global Contact er Mellemfolkeligt Samvirkes volontørprogram, hvor du for alvor kommer tæt på en fremmed kultur og får mulighed for at gøre en forskel for verdens fattigste.

Vil du tage dig af børn i Indien, oplyse om hiv og aids i Kenya eller måske hjælpe kaffebønder i El Salvador?

Med en række frivillige ophold rundt om i verden tilbyder Global Contact dig muligheden for at gøre en konkret forskel for verdens fattigste, mens du bliver klogere på dig selv og din omverden.

Som en del af Mellemfolkeligt Samvirke trækker Global Contact på et stort netværk af håndplukkede partnere i hele verden, der alle har stor erfaring med at modtage frivillige, og vi stræber efter at tilbyde rejser af højeste kvalitet.

Det gør vi blandt andet ved at sikre, at du er godt klædt på til dit ophold. På vores Global Platform i København bliver du grundigt forberedt allerede inden, du rejser ud. Alle rejsende starter desuden deres rejse på en af vores Global Platforms i enten Nepal, El Salvador, Jordan eller Kenya, hvor du lærer mere om den region, du skal arbejde i, ligesom du under opholdet både har en personlig kontaktperson og løbende vil være i kontakt med en Global Contact koordinator.

Men du står også på egne ben. Du bor oftest hos en lokal værtsfamilie og arbejder hos en lokal partner. At tage af sted med Global Contact kræver derfor både initiativ og gåpåmod. Du lever kulturmødet og udvider din forståelse af verden. Og det er netop ideen: at du prøver dig selv af, samtidig med at du er med til at promovere global frivillighed og medborgerskab og fremme dialog og interkulturel forståelse.

Find ud af mere
Du kan læse meget mere om os og de forskellige ophold på vores hjemmeside Eller du kan ringe til os på 7731 0022 alle hverdage mellem 9.00 og 16.00.

Se også her, hvad nogle af vores tidligere volontører har fået ud af deres ophold.

Vil du vide mere?

Besøg vores hjemmeside www.globalcontact.dk elller ring til os på 7731 0022. Telefonerne er åbne alle hverdage mellem 9.00 og 16.00. Du kan også maile os på globalcontact@ms.dk